Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!

 Hírek, információk  |   2012. november 14., szerda

Az első, hogy van az ecigiforum.com-on egy Történetem: Az ecigi és én, ahova nagy szeretettel várjuk mindenki tapasztalatát, sztoriját. Fontosnak érezzük, hogy akik használják az e-cigit, azok mondjanak véleményt róla, mert úgy gondoljuk ők joggal tehetik. A topicban születő hozzászólásokból szeretnénk átemelni is majd Egyesületi kiadványainkba.

A második dolog egy szintén régebbi kezdeményezés újraélesztése, átértelmezése. Többeknek látványos egészségi javulást hozott, hogy elhagyta az analógot, és elektromos cigarettára váltott. Szeretnénk ez ügyben valamilyen formában megszólaltatni az orvosokat is. A cikk alján találtok egy gondolatébresztő levelet, melynek szövegéhez nem kell 100%-ig ragaszkodni, mindössze iránymutatásként csatolom.

Fentieken kívül szeretném megköszönni a fordítók jelentkezését, akivel még nem vettük fel a kapcsolatot, hamarosan megtesszük.

Személy szerint külön köszönetet mondanék Midore-nek minden eddigi munkájáért legyen fordítás, anyaggyűjtés, vagy írás, Silviusnak a rádióműsorért és Gem Kapocs-nak a közvetítésért, Verona007-nek a sok ötletelésért, baal-amiga-nak és bund33-nak a sajtós kapcsolatok megosztásáért, és annak a több, mint 2000 embernek, aki aláírta a petíciót.