Válts elektromosra!

 Technikai oldalak  |   2013. október 15., kedd

Tégy az egészségedért! Légy te is VAPER 🙂

Ha gondolkoztál már rajta …
Ha szeretnéd abbahagyni …
Ha soha nem sikerült …

Egyesületünk pályázatot hirdetett olyan dohányzók részére, akikben megvan a szándék a dohányzás abbahagyására, de még nem jártak sikerrel. Az Ő törekvéseiket kívántuk segíteni a karácsonyi tombolánkon befolyt összegből vásárolt elektromos cigaretta készletekkel. Reméljük, hamarosan olvashatjuk pozitív beszámolóikat is!

És akkor a nyertesek, akikkel felvesszük a kapcsolatot, hogy megküldhessük az ígért eszközöket:

Katinka: (20 éve 15-20 szál)

Büdös, egészségtelen és drága! Egészségügyben dolgozóként nehéz ezzel a szenvedéllyel együtt élni. A gyermekeim miatt is szeretnék egy jobb, biztonságosabb alternatívát.

Andrea: (12 éve 20-25 szál)

Szeretnénk családot a férjemmel! Mentálisan túlságosan ragaszkodom a dohányzáshoz és nem sikerül leszoknom!

Tekla: (8 éve 3-30 szál)

Első sorban az egészségem miatt, kiskoromban asztmás voltam, illetve édesanyámnak volt tüdő rákja. Másod sorban, megkönnyítené az anyagiakat, illetve nem lenne füst szagú az új albérletünk sem. Köszönöm a lehetőséget!

Krisztián: (19 éve 10-15 szál)

Nagyon egyszerű, drága, és kifejezetten egészségtelen, reggelente már érzem a légzésemen, hogy nem természetes, és szeretnék kissé könnyebben lélegezni, egészségesebb lenni.

Zoltán: (20 éve 20-25 szál)

Már nagyon régóta dohányzók és tudom, hogy káros! Van két kisfiam akiket szeretnék felnevelni, ez nagyon fontos nekem!

Viktória: (13 éve 25 szál)

Elsõsorban a cigaretta okozta köhögéstõl, további fogelszínezõdéstõl, tüdõgyengeségtõl, fáradékonyságtól, és a mozdulatok hiánya által okozott " elvonási" tünetektõl szeretnék megszabadulni, ám nem utolsó sorban anyagi okai is vannak az elhatározásomnak.

Martin: (6 éve 15-20 szál)

Egyre inkább kezdem tapasztalni a saját bõrömön a dohányzás összes negatívumát, a tüdõkapacitásomat pedig meg sem említeném. Plusz a Marlboro legalább 2 új gyárat épített belõlem eddig 😀 Szeretek dohányozni, de hogyha az elektromos cigaretta is képes hasonló élvezeti értéket nyújtani akkor nem fogom tovább tömni a dohányipar zsebét.

Marianna: (9 éve 10-15 szál)

Egészségesebben szeretnék élni, és ehhez az elsõ lépés, hogy letegyem a cigit, ne fulladozzak 50 m futás után, vagy egy lépcsõ megmászásánál 22 évesen.Késõbb a gyerekvállalásnál nagyon fontos, hogy füstmentesen tudjak élni.Végül pedig, hogy ne mindig azt halljam barátoktól, munkatársaktól, hogy "de büdös cigi szagod van", amit mellesleg már én is egyre gyakrabban érzek magamon.

Sándor: (13 éve 15-25 szál)

Egy hónapja született kisfiam egészségét szeretném megóvni, illetve szeretnék neki pozitív példaként szolgálni, hogy a késõbbiekben eszébe se jusson kipróbálni a cigarettát, ne adj Isten rászokni!

Ferenc: (9 éve 20-30 szál)

Kezdem érezni néha, hogy nem tesz jót, futás után erõsen fájnak a lábaim.. nem tudom hogy a cigitõl vagy egyéb okoktól de szerintem kisebb érszûkületi problémák miatt. Drága is. nem kicsit nagyon.. fõleg napi 2-3 doboz :S büdös a kezem büdös a szobám elegem van belõle