Tudnivalók

Áttekintő tanulmány az elektromos cigarettáról

 Tudnivalók  |   2015. november 22., vasárnap

Jelen dokumentumban részletesen vizsgáljuk az ÁNTSZ munkacsoportja által publikált tanulmány hibáit, melyek cáfolatán keresztül az elektromos cigaretta témakörében a valóban irányadó nemzetközi szakirodalom eredményeit mutatjuk be, valamint magát az elektromos cigarettát és a használat jellemzőit vesszük sorra.

Legfrissebb tanulmányok

 Tudnivalók  |   2015. november 09., hétfő

Legfrissebb tanulmányokMostanában számos sajtóhír, szakértő hivatkozik a legfrissebb kutatási eredményekre, miközben elavult, már meghaladott állításokat fogalmaz meg. Az alábbiakban összefoglaljuk a valóban legfrissebb eredményeket.

Ajándékozz egészséget!

 Tudnivalók  |   2013. december 13., péntek

Ajándékozz egészséget!Itt a karácsony és ennek apropóján azt gondoljuk, hogy sokan vannak, akik dohányos ismerősüket az egyik legnagyobb ajándékkal lepnék meg: Az egészséggel.

Egyesületünk összefogott a forgalmazókkal és közösen összeállítottunk olyan készleteket, amelyeket jó szívvel tudunk mindenki figyelmébe ajánlani, aki még csak most ismerkedik az elektromos cigarettával.

Hogyan kezdj neki?

 Tudnivalók  |   2013. augusztus 29., csütörtök
Ahhoz, hogy valaki sikerrel álljon át a hagyományos cigarettáról az elektromosra, ahhoz nincs szükség különösebb akaraterőre, kitartásra. Mindössze nyitottnak kell lenni egy kicsit. Sokan sokféle tapasztalattal bírnak, de általánosságban elmondható, hogy aki “normális”, “használható” eszközzel …

Egyesületi tagfelvétel

 Tudnivalók  |   2013. február 02., szombat
Kedves Érdeklődők, leendő egyesületi tagok!
Az Egyesület tagja lehet minden magyar állampolgár, aki betöltötte a 18. életévét, a belépési nyilatkozatban elfogadja az Egyesület alapszabályzatát, vállalja a tagsági viszonyból eredő kötelezettségeket, erkölcsileg támogatja az egyesületi célkitűzések …